Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Березня, 2017 р., 21:15
Впродовж 24 – 25 березня у Львові вп’яте відбувся Всеукраїнський форум місцевого самоврядування, до якого долучилися представники влади, українські та міжнародні експерти у сфері місцевого самоврядування, дипломати, науковці та громадські організації. Учасники Форуму ухвалили і презентували Резолюцію, яку доопрацюють та скерують до центральних органів влади України.
23 Березня, 2017 р., 00:11
Нещодавно у Хотині на двох в‘їздах у місто встановили камери відеоспостереження.  Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на Хотинські вісті.  Інформація з них виведена на монітори у черговій частині райвідділу поліції. Оперативний черговий має можливість переглядати зображення з камер у режимі реального часу.  – Такі заходи, в першу чергу, мають профілактичний характер, що може дати зниження кількості порушень правил дорожнього руху, попередити крадіжки та інші злочини, – переконаний начальник Хотинського відділення поліції Ю. В. Дахно. – Адже у нас буде інформація про автівки, які в‘їжджають і виїжджають з міста. Відеоспостереження – додатковий дисциплінуючий фактор та ефективний засіб у розкритті кримінальних або адміністративних правопорушень. Розглядаємо також можливість підключення до сервера уже встановлених камер спостереження біля магазинів, установ і організацій тощо. Два об‘єкти у Хотині уже «виведені» на монітор у райвідділі – це районний будинок народної творчості і дозвілля та КП «Ринок Хотинської міської ради». Прийнято рішення встановити такі ж камери у населених пунктах, котрі входять в об‘єднані громади, а також у Каплівці, обговорюють це питання в Атаках.  Відповідне серверне обладнання та відеокамери закуплено за кошти міської ради.      – На сесії прийнято рішення виділити майже 100 тисяч гривень на придбання обладнання для відеоспостереження, – повідомили у міській раді. – Насамперед – для забезпечення безпеки жителів. На цей рік у бюджеті міста закладено ще 100 тисяч гривень для закупівлі камер. Їх заплановано встановити у місцях масового перебування людей.  – На досвіді колег із Сторожинецького району можу сказати, що встановлення камер відеоспостереження призвело до зниження рівня злочинності, – підкреслив Ю. В. Дахно. – Тож сподіваємося, що подібного результату вдасться досягти і у нас.
22 Березня, 2017 р., 23:55
20 березня відбулося п’яте засідання Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка за участю керівників Кабінету Міністрів, Верховної Ради, державних органів, голів українських міст та об’єднаних територіальних громад, голів обласних рад, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування та міжнародних організацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь