Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Липня, 2018 р., 16:36
Перший всеукраїнський фестиваль «Золота гармонь Уманщини»        Літо -чарівна пора  відпочинку біля моря , річки  поїздки дітвори  в табори по Україні  та більшість учасників  зразкового аматорського  ансамблю «Гармошкарі», який  функціонує при Недобоївському СБКДВНТ  знайшов шлях для  відпочинку дарувати  людям добро  та радість.  Завдяки поїздки , які вони здійснюють та популяризуючи гру  на народному інструменті  гармоні. Колектив  побував  в місті  Кам’янець-Подільську  на IV  FOLK-FEST «Нетлінна  спадщина глибин Дністра». Приймали участь  у святкуванні         565-річниці  від першої  згадки  в літописі  про місто Новоселиця,  святкуванні  дня села  в Новому -Киселеві Кіцманського району , колектив став учасником  XXIX  міжнародного фольклорного фестивалю  «Буковинські зустрічі» м. Чернівці. 14 липня 2018р. побували  на I Всеукраїнському  фестивалі «Золота гармонь Уманщини» який проходив  в селі Радиківка Уманського району , Черкаської області. У фестивалі  брали участь  близько 250 гармоністів з усієї України, Білорусії ,Росії  демонстрували  творче багатство  нашої землі гру на гармошці.
18 Липня, 2018 р., 16:51
Кафедра управління проектами та безпеки підприємництва факультету фінансів, підприємництва та обліку Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича здійснює набір на підготовку фахівців за магістерським рівнем освіти зі спеціалізації «Управління проектами (Проектний менеджмент)» за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» на базі бакалавра, спеціаліст, магістра будь-яких спеціальностей.
16 Липня, 2018 р., 15:48
Нам часто здається, що щось добре працює десь далеко, а в нас це просто неможливо… При цьому деколи навіть не уявляємо, а що є у нас, в межах власного району та області.
11 Липня, 2018 р., 13:27
Після закінчення терміну подачі проектів по программі Б'юджет участі, було написано 19 проектів . Серед яких 7 - з Керстенців, 3 - Недобоївці, 3- Ставчани та 6 з Долинян.
28 Червня, 2018 р., 09:31
Апарат Недобоївської ОТГ вітає всіх з Днем конституції України!! 
27 Червня, 2018 р., 10:33
На минулому тижні до Громади завітав експерт геральдики Валерій Напиткін, який займається розробкою Гербу громади .
25 Червня, 2018 р., 15:25
Увага!  Увага! Увага! ЗАКІНЧУЄТЬСЯ ПЕРІОД ПОДАЧІ ПРОЕКТІВ ПО ПРОГРАМІ БЮДЖЕТ УЧАСТІ!
19 Червня, 2018 р., 21:35
14-16 червня 2018 року  за підтримки програми «U-LEAD з Європою» відбулась навчальна поїздка в Львівську область.
18 Червня, 2018 р., 10:13
В Недобоївській ОТГ 5-6 липня 2018 року буде проходити Табір GLOW (Табір для дівчат). Запрошуються дівчата віком 15-19 років За організацію табору відповідають Волонтери Корпусу Миру.               Учасникам табору буде запропоновано тренінги та заняття для  розвитку особистості. Ми будемо обговорювати теми самооцінки, лідерства, гендерної ролі (відмінювання), гендерної рівності, здоров'я тощо. Більше того, діти зустрінуться з іншими волонтерами, будуть змагатися у спортивних іграх та робитимуть інші творчі завдання Всім учасникам у таборі забороняється курити, вживати алкоголь, наркотики. У разі недотримання правил, діти будуть відправлені додому. Заявка на участь

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь