Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Червня, 2018 р., 12:06
Шановний Юрій Михайлович  Бути хорошим начальником дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи. Ми всім колективом вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим, який вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Ми бажаємо Вам творчих успіхів та кар’єрного росту, сімейного благополуччя та звичайного людського щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихало Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашому будинку. Вітаємо!
07 Червня, 2018 р., 10:37
Таку назву має  проект,  який реалізується в семи областях України, в т.ч. і в Чернівецькій. У рамках проекту планується багато інформаційно-просвітницьких заходів:
31 Травня, 2018 р., 15:15
Шановні жителі громади, просимо взяти участь в анкетуванні для визначення напрямків діяльності сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу в Недобоївській ОТГ, який створюється в рамках реалізації проекту "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання", що фінансується ЄС в межах ініціативи "Мери за економічне зростання". Пройти анкетування 
30 Травня, 2018 р., 19:35
Підходи  до планування виробничої діяльності кооперативу,  до проведення фінансових розрахунків розглядаються на семінарі, організованому в рамках проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», що фінансується ЄС в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання».
17 Травня, 2018 р., 10:23
Фундація прав людини та мережа радіостанцій «Стильне радіо» за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen та Міністерства закордонних справ Німеччини в рамках проекту «Голос жінки має силу» розпочинають Національний радіомарафон «Ukrainians».
15 Травня, 2018 р., 13:56
В Недобоївській ОТГ тривають трейнінги для дітей , які розвивають навички співпраці з місцевою владою . Зокрема 7 та 11 травня, Емілі Ессі проводила трейнінги  на яких пояснювала  що потрібно зробити для правельного написання проекту для того щоб взяти учать в "Бюджеті участі". 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь