Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Березня, 2018 р., 23:12
В рамках навчального візиту, голова Недобоївської об`єднаної територіальної громади, Юзва Ю.М. у складі делегації із 11 представників Буковини взяв участь у відкритті Центру надання адміністративних послуг в Межівській об'єднаній територіальній громаді, що на Дніпропетровщині.Також представники делегації разом з керівництвом громади поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам АТО.
09 Лютого, 2018 р., 19:55
9 лютого у Недобоївській ОТГ презентовано результати опитування щодо рівня довіри громад до місцевих органів влади, проведеного в рамках україно-норвезького проекту "Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні", який реалізується Асоціацією міст України та Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад у співпраці з Норвезьким інститутом міських і регіональних досліджень при фінансуванні Міністерством закордонних справ Норвегії.
09 Лютого, 2018 р., 12:42
У Чернівецькій області насипало до 35 см снігу. Синоптики облгідрометцентру кажуть, що це був найсильніший снігопад цієї зими
08 Лютого, 2018 р., 14:41
Десять об’єднаних громад Чернівецької області мають змогу отримати кошти Європейського Союзу на створення мережі підтримки бізнесу, формування кооперативів, підвищення фахового рівня представників малого бізнесу. Це стало можливим завдяки проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», який презентували асоціація органів місцевого самоврядування  Чернівецької області «Агенція розвитку громад Буковини» та об’єднані громади – члени асоціації 8 лютого 2018 року у Чернівцях. Проект фінансується Європейським Союзом в межах ініціативи «Мери за економічне зростання».
25 Січня, 2018 р., 13:10
З метою покращення інвестиційної привабливості території громади Недобоївською сільською радою, Хотинського району, Чернівецької області, на даний час, проводяться роботи по створенню бази даних: підприємств, земельних ділянок комерційного призначення, та ділянок на яких в результаті зміни цільового призначення можливо буде розмістити виробничі потужності, створити нові робочі місця. Просимо власників підприємств та власників земельних ділянок комерційного призначення зацікавлених у продажі, оренді або інвестиціях розміщених на території нашої ОТГ звернутись у Недобоївську сільську раду. В базі даних ми хотіли б мати інформацію про розміри та розміщення земельної ділянки, наявні приміщення та їх технічний стан, контактний телефон власника, бажання власника здати об'єкт в оренду, продати чи залучити інвестора, фотографії об'єктів нерухомості розміщених на земельних ділянках. Детальна інформація про ваші об'єкти нам дасть змогу запропонувати інвесторам різні варіанти для входження на нашу територію, а контактна інформація дозволить звести Вас з інвестором для вирішення організаційних та фінансових питань. Наше зацікавлення полягає в тому, щоб допомогти Вам ефективно використовувати вашу власність, щоб збиткові підприємства перетворити в потужні компанії, які в подальшому будуть наповнювати бюджет нашої громади та дадуть змогу створити комфортне життя для жителів громади і гарні умови для розвитку Вашого бізнесу. Для подання інформації про Ваш об’єк, заповніть опитувальник (https://rada.info/upload/users_files/04416884/5eae427fb1bd7b1362e719126c3e2f2d.docx) та надішліть на електронну адресу Недобоївської сільської ради - nedoboivtsi14@ukr.net. 
15 Грудня, 2017 р., 12:17
В Управлінні Державної міграційної служби України в Чернівецькій області в рамках Всеукраїнського тижня права надається безоплатна первинна правова допомога з питань реалізації і захисту прав людини у сферах міграції (імміграції та еміграції), протидії незаконній (нелегальній міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших визначених законодавством категорій мігрантів.
22 Листопада, 2017 р., 10:36
Запрошуємо  до громадського обговорення проекту договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів між Недобоївською ОТГ, Рукшинською ОТГ, м.Хотин. Обгворення триватиме до 15 грудня 2017 року.
05 Жовтня, 2017 р., 10:45
27 вересня 2017 року в селі Недобоївці, для сільських голів, керівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та власників земельних паїв Хотинського району відбувся семінар на тему: «Земельна реформа. Міфи і реальність щодо зняття мораторію на землі сільськогосподарського призначення».
28 Липня, 2017 р., 14:35
Представники Недобоївської ОТГ прийняли участь у форумі з пошуку партнерів, що пройшов у місті Кошице, Словаччина. Форум відбувся в рамках Програми прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020» за підтримки TESIM (проект технічної підтримки впровадження та менеджменту програм прикордонного співробітництва). Завдяки цьому заходу потенційні апліканти мають можливість знайти партнерів та налагодити відносини для підготовки спільних проектів.
03 Липня, 2017 р., 14:17
     Недобоївська об’єднана територіальна громада стала учасником нового проекту Європейського Союзу «Мери за економічне зростання». Недобоївська ОТГ прийняла на себе зобов’язання активно сприяти економічному розвитку відповідно до найкращого європейського досвіду.        Першим і важливим кроком є розробка плану місцевого економічного розвитку. А для якісної підготовки цього документу необхідно створити робочу групу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь