Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Грудня, 2023 р., 12:09
Зараз час, коли треба триматися разом, діяти разом і працювати задля найважливішої мети — перемоги! Громадська організація «Захисники з Украіни» висловлює Подяку всім хто долучився до збору коштів на тактичні бахіли для військових. ГО за власні кошти вже закупили для наших військових 160 пар тактичних бахіл, а за зібрані кошти в акції « Допоможи тому - кого знаєш» будуть закуплені додатково ще 50 пар. Звіт громадської організаціі про зібрані кошти жителями Необоівської ТГ зі вилучених скриньок у сумі 53850 грн:           Зарожани - 937 грн Ширівці-Владична - 2022 грн Недобоївці - 3441 грн Долиняни - 3850 грн Керстенці - 12 200 грн Ставчани - 31 400 грн Додатково інформуємо, що відбулась перша відправка тактичних бахіл для військових ( контактна особа по кожному населеному пункті- староста). Також , щомісяця ми будемо звітувати про отримані кошти, їх реалізацію та допомогу військовим за допомогою наших соц. мереж.
20 Грудня, 2023 р., 12:07
«Золотим хрестом»нагороджують військових рядового та сержантського складу Збройних сил України за сумлінне та успішне виконання бойових завдань, за високі показники бойової підготовки. Крім того, цією нагородою відзначають осіб, які вчинили героїчні та визначні вчинки на війні.       Пишаємося нашим Воїном! Раді, що його сміливість мужність та відвагу відзначено і шлемо Ігорю щирі вітання від громади!       Ця висока нагорода дається за особливу стійкість, успішне виконання бойових завдань та бездоганне несення служби. Дякуємо за мужність та героїзм і чекаємо вдома!
20 Грудня, 2023 р., 12:03
Учні Керстенецької гімназії, за підтримки Дунаєнко В.Х. та Дудукал І.В., вирішили допомогти нашим захисникам, які на війні віддають своє життя за наше майбутнє. Вони шиють підсумки для підставок під окопні свічки, власними руками.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь