Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На новий рівень міжнародного співробітництва виходить Недобоївська ОТГ

Дата: 07.06.2017 17:00
Кількість переглядів: 954

    Як зазначив, заступник голови Дранчук Андрій, в рамках проекту Корпус Миру США в Україні «Розвиток громад» протягом двох років в Недобоївській об’єднаній громаді працюватиме Emely Essi - волонтер зазначеної організації. Метою співпраці є допомога українським громадам стати більш економічно та соціально стабільними через посилення громадянського суспільства та покращення ділового середовища.

    В грудні 2016 року, ми подали проектну заявку, пройшли співбесіди, і як результат, пройшли відбір.

Відповідно до умов проекту, Емелі Ессі з 23 по 26 квітня перебувала в Недобоївській ОТГ з метою знайомства із керівництвом ОТГ, приймаючою родиною, громадськістю.

    2 червня Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович привела до присяги 72 нових добровольців Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки, які протягом двох років працюватимуть в українських громадах.

    Марі Йованович зауважила, що цього місяця відзначається ювілей Корпусу Миру США в Україні. 25 років тому український Уряд запросив Корпус миру, а Президенти країн погодились, щоб волонтери працювали як з урядовими, так і з неурядовими партнерами України.

    Серед інших, склала присягу й волонтерка Емелі Ессі, яка працюватиме в Недобоївській об’єднаній територіальній громаді протягом 2-х років.

   Також учасників привітали заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема та перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

    Директор Корпусу миру США в Україні Денні Ф. Робертсон зазначив, що ті 72 нові волонтери, які розпочинають свою службу в Україні, продемонстрували готовність гідно прийняти виклики сьогодення.

   Сільський голова Юрій Юзва, висловив впевненість, що у співпраці із Емелі ми реалізуємо цікаві і корисні проекти для нашої об’єднаної громади, керуючись кращим закордонним досвідом.

Протягом роботи у Недобоївській ОТГ із представниками громадськості та влади будуть проводитись наступні заходи:

-     тренінги та семінари для персоналу організацій та цільової аудиторії різної тематики в розрізі цілей та задач проекту;

-    мобілізація ресурсів та диверсифікація джерел фінансування діяльності організації та пошук шляхів досягнення сталості у довгостроковій перспективі;

-    пошук партнерів та налагодження співпраці з організаціями як в межах України, так і закордоном;

-    покращення співпраці між державними установами, громадськими організаціями та бізнесом задля реалізації спільними зусиллями проектів в громаді;

-    участь в проведенні літніх таборів відпочинку для молоді;

-    навчання ділової англійської мови персоналу організації та на курсах для дорослих у формі англійських та бізнес-клубів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь