Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Недобоївська ОТГ увійшла до "Книги успіхів"

Дата: 16.01.2019 09:36
Кількість переглядів: 941

У Чернівецькій області в ІV кварталі 2018 року прикладом позитивного впливу реформи децентралізації на життя людей стала й Недобоївська ОТГ.

В рамках Проекту ПУЛЬС, що реалізується Асоціацією міст України за підтримки USAID здійснено чергове видання Книги успіхів.

У цьому випуску опубліковано близько 80 історій, які демонструють позитивний вплив децентралізації на життя громад. Серед них і Недобоївська ОТГ. Сільська рада активно залучає жителів до розвитку громади, участі у бюджетному процесі, надає можливості вільного доступу до інформації, а також забезпечує відкритість та прозорість діяльності місцевої ради.

На даний час в громаді діє цільова програма “Бюджет участі Недобоївської об’єднаної територіальної громади”, яка встановлює й регулює систему взаємодії органу місцевого самоврядування та жителів громади щодо реалізації проектів за рахунок коштів місцевого бюджету. За ці кошти у селах громади впроваджуються п’ять проектів, які отримали найбільше голосів жителів ОТГ в рамках конкурсу Програми.

У с.Ставчани облаштовано відпочинково-дослідницьку зону в дендрологічному парку поруч зі школою, у с.Керстенці укріплено укіс центральної дороги, а також відремонтовано методичний кабінет у дитсадку, у с.Долиняни та с.Недобоївці встановлено дитячі ігрові майданчики.

"Для всіх вже очевидно, що отримані громадами нові фінанси та нові повноваження стали новими можливостями для розвитку та руху вперед до підвищення якості життя українців. Органи місцевого самоврядування тепер самостійно вирішують, які потреби є першочерговими і на які проекти слід спрямувати кошти. Але дуже важливо навчитися ефективно управляти ресурсами, визначати пріоритетні напрями, планувати розвиток громади", - Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.

Завантажити Книгу успіхів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь