Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

7 Форум організаційного розвитку громадянського суспільства

Дата: 15.11.2018 16:17
Кількість переглядів: 2943

29 листопада 2018 року в Києві відбудеться 7 Форум організаційного розвитку громадянського суспільства

Форум – це найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку благодійних та громадських організацій: https://youtu.be/j02KMQGBxqE

Темою Форуму-2018 є «Мрія 3.0 Спроектований вплив». Метою Форуму є посилення спроможностей громадянського суспільства залучати українців до громадських і благодійних ініціатив, соціальних проектів, відповідальних бізнесів та розбудовувати самоорганізовані спільноти активних та відповідальних громадян.

Організатори Форуму прагнуть надихнути учасників Форуму відважитися мріяти так, як того заслуговує Україна та світ. Масштабні та зухвалі мрії драйвлять рухатися вперед, у той час як довколишня дійсність наразі є відображенням тільки бідності наших амбіцій. Мрія 3.0 – за аналогією з програмним забезпеченням 3.0 – це мрія, сформована самоорганізацією та самозалученням громадян. Об´єднана великою мрією спільнота активних і відповідальних українців – здатна на дива, яких не бачив світ.

Громадські та благодійні організації знають, як досягати поставлених цілей у проекті. Форум пропонує подивитися на мрію – як на амбітний проект, що ми можемо реалізувати всі разом. Сформувати коло зацікавлених сторін, активізувати ресурси, скласти детальний план і, головне, виміряти вплив своїх зусиль – щоб знати, з якої точки потрібно завтра розпочинати новий проект, нову мрію.

Форум організаційного розвитку громадянського суспільства – це найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку благодійних та громадських організацій. Вперше "Форум з організаційного розвитку" відбувся у 2012 році, а минулоріч учасниками Форуму стали понад 1700 представників ОГС України та 11 інших країн світу: http://bit.ly/2PvoZwR

Організатором Форуму є ІСАР «Єднання», який щороку запрошує до партнерства у проведенні події велику кількість донорів та партнерів: Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Уряд Швеції (Sida), Програму розвитку ООН в Україні, Представництво ЄС в Україні, Фонд Ч.С. Мотта, Міжнародний фонд «Відродження» та багато інших.

Учасники Форуму – це представники українських благодійних та громадських організацій, органів державної та місцевої влади, бізнес-компаній та донорських організацій – усі, кого цікавить тема, як неурядовому сектору України стати сильнішим, професійнішим та впливовішим.

Формат Форуму – багато локацій, де одночасно відбувається багато подій. Це як традиційні майстер-класи, тренінги, «круглі столи» й дебати, так і унікальні «Печа.Куча», «Українське кафе», «Жива бібліотека», «КІНОгалявина». Традиційно у ході Форуму відбуваються різні виставки -провайдерів навчальних прослуг, соціальних бізнесів, найкращих практик роботи в громаді.

Для участі у форму потрібно зареєструватись за посиланням: http://cd-platform.org/forum-2018/2147-reiestratsiia-na-forum-2018


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь