Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати голосування за проекти в рамках Бюджету Участі

Дата: 04.09.2018 15:08
Кількість переглядів: 1128

Сьгодні в Недобоївській ОТГ відбулося засідання робочої групи з питань Бюджету участі , на якому було визначено переможців голосування за проекти в рамках програми "Бюджет участі". Комісія почергово оглянула скриньки для голосування з метою підтвердження їх цілісності та цілісності пломб , за результатами огляду визначено що пломби і скриньки не пошкоджені. Відповідно до порядку денного було визначено й черговість відкриття скриньок з кожного з сіл. Першою була відкрита скринька з Недобоївців , після сортування якої було підраховано кількість бюлетнів та розсортовано їх по відповідних проектах , після підрахунку було визначено переможці . Ця процедура була проведена з скриньками з інших сіл.

Відповідно було пораховано що від села Недобоївці було віддано 128 голосів , з них 78 за проект Голодняк Нелі Василівни «Створення спортивно-ігрового простору на сільському стадіоні с.Недобоївці» . Даний проект буде реалізований до кінця року, як і всі проекти переможців.

В селі Керстенці було віддано 152 голоса з них 62 за проект Георгіца Тетяни Василівни «Укріплення яру старого кладовища».

Наступним в порядку денному було село Долиняни , в якому було підраховано найбільшу кількість бюлетнів а саме 180 людей проголосували за проекти , переможцем стала Бранашко Алла Василівна  з проектом «Встановлення ігрового майданчика ДНЗ» з 125 голосами населення за даний проект.

Заключним було село Ставчани в якому проголосувало 17 людей які визначили важливим проект Хавруняк Віри Михайлівни «Відпочинкова та дослідницька зона дендрологічного парку» в кількості 13-ти голосів.

Також по результатах підрахунку голосів було визначено проект , який не переміг по кількості голосів в своєму селі , але набрав більше голосів серед таких самих проектів по всій громаді . Таким став проект Куделько Олесі В’ячеславівни та Жеребної Інни Олександрівни « Капітальний ремонт медичного кабінету ДНЗ в с. Керстенці».

Адміністрація Недобоївської сільської ради щиро дякує Авторам проектів та людям які проголосували за проекти в рамках програми «Бюджет участі»

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь