Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Індія зацікавлена у поглибленні співпраці з Буковиною

Дата: 24.02.2017 14:31
Кількість переглядів: 752

Надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні вперше відвідав Буковину

Сьогодні, 23 лютого, столицю Буковини з офіційним візитом відвідав Надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні пан Манодж Кумар Бхарті. Участь у протокольній зустрічі з дипломатом взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Обговорено потенційні можливості співпраці між Республікою Індія та Чернівецькою областю у сфері економіки, освіти та культури.

«Незважаючи на чималу відстань, що розділяє наші країни, Індію та Україну поєднують взаємовигідні економічні, наукові, гуманітарні та культурні зв’язки. Тому я щиро вірю, що Ваш нинішній візит до Чернівецької області стане запорукою подальшого розвитку партнерських відносин між нашими народами, у тому числі й на міжрегіональному рівні», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до Надзвичайного та Повноважного Посла Індії в Україні.

 

У свою чергу пан Манодж Кумар Бхарті наголосив на значній зацікавленості індійської сторони у поглибленні співпраці з представниками українських бізнес-структур, а також у розвитку нових напрямів співробітництва у сфері освіти, науки і культури.

«Індія – країна з населенням 1,25 мільярда; щорічний приріст населення складає 22 мільйони осіб. Економіка Індії посідає перше місце в світі за темпами розвитку і така динаміка, за оцінками експертів, збережеться впродовж наступних 5-10 років. Тому ми дуже зацікавлені у поглибленні вже існуючої співпраці з Україною та Буковиною зокрема та реалізації нових ініціатив у сфері економіки, освіти та науки. Принагідно ми також можемо посилити культурний обмін між нашими державами», – наголосив Надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні.

Відтак сторони обговорили перспективу проведення у м. Чернівцях українсько-індійського бізнес-семінару та фестивалю індійської культури.


Джерело: oblrada.cv.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь