Недобоївська територіальна громада
Дністровського району, Чернівецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Сильні громади - незворотність реформи"

Дата: 03.05.2017 12:10
Кількість переглядів: 795

26-27 квітня 2017 року у м. Києві відбулась конференція громад USAID Ukraine - USAID Україна DOBRE "Сильні громади - незворотність реформи". 

У події взяли участь перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода, Директор офісу демократії та управління USAID Томас Вайт,  представники 50 об’єднаних територіальних громад, сільський голова Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади Ярослав Здерка , експерти з децентралізації та партнери програми DOBRE.

      

«Децентралізація відкриває великі можливості для ваших громад, надаючи додаткову фінансову та адміністративну незалежність, – сказав у привітальному слові  Директор офісу демократії та управління USAID Томас Вайт.  – Однак, зі збільшенням ресурсів, збільшується і відповідальність як органів місцевого самоврядування, так і  громадян, використовувати ці ресурси мудро для створення кращих умов розвитку громад».

«Ми очікуємо, що усі громади, які беруть участь в Програмі, обов’язково стануть обличчям децентралізації, а їхні представники – агентами змін на місцях. Завдяки міжнародній підтримці ці громади тепер мають додаткові можливості, щоб продемонструвати швидкі зміни, стати взірцем для інших у створенні та впровадженні власних стратегій розвитку, у підвищенні рівня освітніх, медичних, соціальних, адміністративних та інших послуг мешканцям, у реалізації інфраструктурних проектів, у ефективному використані коштів і, загалом, – у вирішенні більшості питань місцевого значення», – сказав Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України В’ячеслав Негода.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь